امید جان یعنی رمها مشکل دارن ............. !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک هفتس از تهران رسیده ( مستقم از خوده عقیق رایانه خریدم)
امید جان یعنی رمها مشکل دارن ............. !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک هفتس از تهران رسیده ( مستقم از خوده عقیق رایانه خریدم)
|
مسئله اگر از تنظیمات بود با راهنمایی من و دیگر دوستان حل میشد . شنبه یک زنگ به عقیق بزن و مورد رم ها رو بگو . حتما سعی کن با رم دیگه باس بالا سیستم رو تست کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
emadmax (02-04-15), M3RS4D 50062 (02-04-15)
Load Line Calibration = فعال
VTT: همون 1.05 یا 1.1 رو دستی ست کن
Multiplier=42
BCLK=100
VCore=1.3
DRAM Voltage=1.6
Memory SPD=21
کلاً تنظیمات XMP رو دستی ست کن با این تفاوت که CR رو 1T بگذار
EIST و C1E = غیر فعال
emadmax (02-04-15)
رضا جان Vcor دقیقا کدومشونه!!!؟
ردیف بالا عکس اول و سوم توی عکس هایی که از بایوس گرفتی نشون دهنده Vcore هست که اعمال شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 02-04-15 انجام شده است
|
اون از +0.65 تا -0.32 داره ... رو چند بزارم؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو تست کنید +0.65برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا تست ها اعمال شد .... ماجرا همانست که بود !
همانطور که گفتم . شک من به روی رم های شماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی تنظیمات رو SAVE میکنید . مادربرد ریست میشه . وقتی رم نمیتونه با فرکانس جدید کار کنه . این مشکل پیش میاد . پس ایراد رو تو رم باید جستجو کرد . اگر از مادربرد با انواع تنظیماتی که بهش دادیم باید رم بالا میمومد ولی اتفاقی نیوفتاد
emadmax (02-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks